dimarts, 9 d’octubre del 2007

Fotos oficials del Subaru Impreza STI !!!

Aquí teniu les fotos que ha penjat la casa del món Fuji, corresponen al model japonès, però no crec que varii gaire del d'aquí (excepte el volant a la dreta, per suposat), segurament l'únic que pot variar es el motor que el japonès va amb un 2.0 turbo de 304 cv, encara no ho han confirmat oficialment però segurament els tiros aniran per aquí, en canvi aquí segurament arribarà la versió 2.5 l i 300 cv, ja que la ultima versió que ha arribat així venia d'amèrica, ja veurem (esperem que arribi el 2.0, ja que el trobo molt més original).

Gaudiu de les imatges, que són amb molt bona calitat i de la impressionant bufada que porta tant a les aletes davanteres com la porta lateral del darrera i la part de sobre la roda del darrera.

Això si, dels colors, com sempre el que trobo que segueix més la filosofia de Subaru es el blau amb les llantes daurades (WR blue mica); encara que el blanc (pure white) cada cop el trobo més bonic.

Del interior es pot veure que casi tots els detalls que variien del WRX son els acabats metàlics, i amb emblemes de Sti al volant, consola central; amb botó per arrencar, i amb un aspecte bastant esportiu.

Porta un botonet al costat del freno de mà, amb el que podras triar la configuració del diferencial que desitgis; quan surti tota la informació, no patiu que ja l'explicare.

Molt ben trobat, per la meva opinió ! Cada cop m'agrada més, això si desde que el vaig veure en realitat, guanya moltíssim mes que en les fotos, a veure quan en podrem veure un d'aquests per girona !