dimarts, 16 d’octubre del 2007

Fotos Nissan Skyline GT-R al descobert

Han tardat però per fi ja tenim les primeres fotos del nissan Skyline GT-R destapat, sincerament ma deixat una mica parat, perquè me'l esperava molt mes bonic del davant, si més no el concept era una mica mes agressiu, però bueno, en general esta molt clavat al concept.

A l'interior la consola central esta molt enfocada cap al conductor, que no pas al passatger, pel que es veu els backets fan molt bona pinta, llàstima que l'espai del darrera sembla molt petitet, jo diria per dos nens/es i poca cosa més, i fixeu-vos amb el detall dels altaveus del darrera que estan posats concretament entremig dels dos seients del darrera (4 places); com sempre la pantalla no pot fallar, a veure que tal engegada, però pel que es pot apreciar es bastant gran.

He llegit que primerament hi haurà una versió del skyline Gt-R i més tard sortiria una versió Nismo del mateix, així com ha passat amb el 350Z. Disfreuteu-les.

Motor
Alero i llums darrera
Maleter

2 comentaris:

Toy folloso ha dit...

Eeeeeiiiiiiii, vailet !!!!!.
També convidarte a que et donis un tomb per una plana de trial, que encara t´agrada. (Està en construcció; si vols també pots posar-hi alguna totxana).

Lits ! ha dit...

ieep joan !!! que tal, ja me la poso a favorits, aquesta de trial, cagondena, ja ho enyoro molt jo, daqui poket ja ens tornarem a veure amb moto fent trial.